Esta página contém informações das nossas empresas parceiras que achamos que podemos ajudar nossos clientes com o desenvolvimento de seus produtos. As páginas de informações incluem uma breve descrição do escopo da empresa parceira de negócios, uma URL para o seu site, bem como detalhes do contato. Para mais informações, favor entrar em contato com a empresa parceira diretamente.

Você utilizou os serviços de algum de nossos parceiros? Compartilhe sua experiência com a gente.

Resultados: 1-3 de 3 parceiros de serviço
  Visualizar
Antmicro Ltd

Antmicro is an embedded technology company focusing on software development and integration, working with emerging technologies, prototyping and feasibility studies.

Serviços de Software

CUDA, Machine Vision, Machine Learning, Application Development, OS & Driver Development

Serviços de Hardware

Carrier Boards, Product Design

Saiba mais
Joint Projects
  • Android Support on Toradex SoMs
  • Fully customized Linux images for Toradex SoMs
  • eCos® RTOS for Colibri VF61 SoM
Happiest Minds Technologies Ltd.

Happiest Minds, applies agile methodologies to enable digital transformation for enterprises and technology providers by delivering seamless customer experience, business efficiency, and actionable insights. The company leverages a spectrum of...

Serviços de Software

EtherCAT, Gateway Development Services, IoT Cloud, OS & Driver Development, Qt

Serviços de Hardware

Product Design and Development, Carrier Boards, Product Design

Saiba mais
Parametric GmbH

Parametric Engineering delivers highly reliable embedded systems that meet tough requirements in industrial, telecommunication, defense & public transport applications.

Serviços de Software

UI Application Tools and Services, Database, Machine Vision, Gateway Development Services, Application Development

Serviços de Hardware

Product Design and Development, Carrier Boards, Product Design